Web Analytics Made Easy - Statcounter

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: تاکنون ۴۰ اختراع در حوزه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ثبت شده است.

به گزارش خبرگزاری فارس از بیرجند، معاون علمی و فناوری رئیس جمهور صبح امروز به منظور بازدید و افتتاح چند طرح علمی و فناوری وارد خراسان‌جنوبی شد.

وی از مراکز رشد دانشگاه‌های علوم پزشکی بیرجند، دانشگاه بیرجند و دانشگاه آزاد اسلامی استان بازدید کرد و سپس مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی بیرجند را افتتاح کرد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

«سورنا ستاری» معاون علمی و فناوری رئیس جمهور با تأکید بر اینکه باید ساختاری در دانشگاه‌ها داشته باشیم که مشکلات مردم و استان را حل کنیم، گفت: ما با پول این مردم درس خوانده‌ایم تا مشکلاتشان را رفع کنیم.

پرداخت تسهیلات به دانشگاه صنعتی بیرجند

وی مطرح کرد: وظیفه ما در دانشگاه‌ها این است که زمینه را فراهم کنیم تا دانشجویان بتوانند از نوآوری و ایده‌های خود استفاده کنند لذا در همین راستا به دانشگاه صنعتی در زمینه توسعه زیرساخت‌ها و پرداخت تسهیلات کمک کنیم.

«سید حجت هاشمی» رئیس دانشگاه صنعتی بیرجند نیز گفت: راه‌اندازی مرکز نوآوری این دانشگاه در سفر گذشته معاون علمی و فناوری رئیس‌جمهور مصوب شد.

وی با بیان اینکه در این راستا ۲۰۰ میلیون تومان از ما حمایت کردند تا این مرکز نوآوری در ۶۰۰ متر مربع امروز به بهره‌برداری برسد، بیان داشت: برای استقرار  ۱۵ شرکت نوپا، استارتاپی و کارآفرین در مرکز نوآوری دانشگاه صنعتی بیرجند فضای لازم مهیا شده است.

اشاره‌ای به اهم پروژه‌های دانشگاه آزاد

«مجید علی‌آبادی» معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند گفت: مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند در زمینی به مساحت ۵۰۰ مترمربع در سال  ۹۶ راه‌اندازی شده است.

وی بیان داشت: در حال حاضر هشت واحد فناور فعال در این مرکز مستقر شده و بارورسازی ابرها، زیست فناور، نانو افزودنی‌های بتن، بیومکانیک، محصولات استراتژیک و غیره از زمینه‌های فعالیتی واحدهای حاضر در این مرکز رشد است.

وی فلرهای باروری ابرهای گرم را یکی دیگر از محصولات تولیدی مرکز رشد واحدهای فناور دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند ذکر کرد و افزود: فلرهای باروری ابرهای سرد در این مرکز رشد تولید و در اختیار نیروی هوا و فضا گرفته و این فلرهای به تأیید مرکز ملی بارورهای ابرهای یزد و تأیید رصدخانه مرکزی آب و هوای روسیه رسیده است.

پروژه مه‌زدایی فرودگاه‌ها؛ در دستور کار

معاون پژوهش و فناوری دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند اضافه کرد: این مرکز فعالیت‌های دیگر از جمله پروژه مه‌زدایی فرودگاه‌ها را در دستور کار دارد که گروه تحقیقاتی ما اکنون در حال فعالیت هستند و امیدواریم طی یکسال آینده از این پروژه رونمایی کنیم.

علی‌آبادی خاطرنشان کرد: مرکز رشد واحدهای فناور شهید مهاجر این دانشگاه برای انجام پروژه‌های دفاعی دیگری نیز در حال رایزنی است.

در ادامه سفر معاون علمی و فناوری رئیس جمهور به استان خراسان‌جنوبی صندوق پژوهش و فناوری در استان افتتاح شد و افراد با ایده‌های نو و خلاقانه و شرکت‌های دانش بنیان از تسهیلات این صندوق بهره‌مند می‌شوند.

رئیس پارک علم و فناوری خراسان‌جنوبی گفت: این صندوق با مشارکت ۴۹ درصدی پارک علم و فناوری و دانشگاه‌های آزاد اسلامی، علوم پزشکی و دانشگاه بیرجند و سهم ۵۱ درصدی بخش خصوصی راه‌اندازی شده است.

آغاز پرداخت تسهیلات به مبتکران و شرکت‌های فناورانه

ناصری اعتبار اولیه این صندوق را چهار میلیارد تومان اعلام کرد و افزود: با افتتاح این صندوق که مجوز بانک مرکزی را نیز دارد، پرداخت تسهیلات به افراد با ایده‌های نو و فناورانه آغاز می‌شود.

معاونت علمی و فناوری ریاست جمهور برای راه‌اندازی صندوق پژوهش و فناوری استان، ۲۹ میلیارد تومان اعتبار اختصاص داده است.

«طوبی کاظمی» معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند در حاشیه بازدید معاون علمی و فناوری ریاست جمهوری از مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، گفت: این مرکز رشد در سال 92 مصوب شده و اکنون چهار شرکت دانش بنیان در این مرکز مستقر هستند.

‌آزمایشگاه‌های مرکز رشد فناوری سلامت نیازمند ۴۰۰ میلیون

وی بیان داشت: این شرکت‌های دانش بنیان هم‌اکنون کیت تشخیص جنین، کیت آنتی آلرژی، کیت آنتی‌اکسیدان و قرض زعفران تهیه می‌کنند و تاکنون ۴۰ اختراع در حوزه سلامت توسط دانشگاه علوم پزشکی بیرجند ثبت شده است. 

معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خواستار اعتبار ۱.۵ میلیارد تومانی برای مرکز نوآوری دانشگاه علوم پزشکی برای تبدیل ایده به محصول مشاوره شد و مطرح کرد: برای تجهیز آزمایشگاه های عمومی مرکز رشد فناوری سلامت دانشگاه علوم پزشکی بیرجند نیز نیازمند ۴۰۰ میلیون تومان اعتبار هستیم.

کاظمی خواستار تأمین اعتبار ۵۰۰ میلیون تومانی برای کلین روم تحقیقاتی تهیه کیت‌ها شد و با بیان اینکه البته ۵۰ درصد اعتبار توسط سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان تأمین می‌شود، تصریح کرد: برای دانشکده دارو نیز درخواست ۳۰۰ میلیون تومان اعتبار داریم تا مرکز ساخت تولید قرص و محصولات دارویی جامد و نیمه جامد راه‌اندازی شود.

وی با اشاره به مشکلات شرکت‌های دانش بنیان دانشگاه علوم پزشکی بیرجند، مطرح کرد: صدور مجوز برای مراحل ساخت کیت‌ها از نظر اینکه تجهیزات پزشکی آن را قبول کنند با مشکل مواجه هستیم.

انتهای پیام/3403/ح

منبع: فارس

کلیدواژه: خبرگزاری فارس خراسان جنوبی معاون علمی و فناوری رئیس جمهور سورنا ستاری دانشگاه آزاد دانشگاه علوم پزشکی بیرجند شرکت های فناورانه فرودگاه بیرجند ثبت اختراع پزشکی علوم پزشکی بیرجند معاون علمی و فناوری رئیس جمهور دانشگاه آزاد اسلامی بیرجند دانشگاه علوم پزشکی بیرجند دانشگاه صنعتی بیرجند پرداخت تسهیلات فناوری دانشگاه پژوهش و فناوری میلیون تومان مرکز نوآوری دانش بنیان دانشگاه ها راه اندازی مرکز رشد

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.farsnews.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «فارس» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۸۱۴۷۰۸۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند

به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق در همایش تجلیل از بهورزان نمونه دانشگاه علوم پزشکی مشهد با اشاره به جایگاه بهورزان در سطح جامعه کفت: با شروع به کار بهورزان، کشور در زمینه شاخصه‌های ارتقاء سطح سلامت به مؤلفه‌های چشمگیری رسید و فعالیت‌های تنظیم خانواده نیز به صورت گسترده در کشور انجام شد.

امیر سرتیپ دوم خلیل آبادی  بهورزان را رکن اصلی شبکه‌های بهداشت و درمان دانست و افزود: همه کارکنان این سیستم با فداکاری، ایثار، صبر و جدیت برای پیشبرد اهداف نظام مقدس جمهوری اسلامی و اجرای برنامه‌های وزارت بهداشت و دانشگاه علوم پزشکی مشهد، از خود گذشتگی نشان می‌دهند که این جای تقدیر و تشکر دارد.

وی گفت: بهورزان از شریف‌ترین طبقه در نظام سلامت کشور هستند که با زحمت فراوان سبب چرخش چرخه‌های سلامت و زندگی می‌شوند.

جانشین منطقه پدافند هوایی شمال شرق کشور با تقدیر از زحمات کارکنان دانشگاه علوم پزشکی مشهد افزود: خدمات خوبی از سوی دانشگاه علوم پزشکی مشهد انجام شده و باید بدانیم این موهبت بزرگی است که مسئولان خدمت کنند، تا ملت راحتی را احساس کنند، زیرا مسئولین تکیه گاه مردم هستند.

در این مراسم از بیش از ۱۰۰ مربی بهورزی که به افتخار بازنشستگی نائل شدند و همچنین بیش از ۵۰ نفر مربیان نمونه شاغل در این حوزه تجلیل شد.

دیگر خبرها

  • پرداخت بیش از ۲۰ هزار میلیارد ریال از مطالبات کادر درمان فارس
  • پیشرفت‌های خیره کننده ایران در حوزه سلامت مادران
  • کلنگ خوابگاه متأهلی در دانشگاه کاشان به زمین زده شد
  • بیش از ۱۵۰ بهورز در سال جاری در دانشگاه علوم پزشکی مشهد جذب می‌شوند
  • عطیه الهی در دستان پرتوان ماماهاست
  • بهورزان دیده بانان و پیشگامان عرصه سلامت هستند
  • بهورزان دیده بانان عرصه سلامت هستند
  • آغاز فاز مطالعاتی روی جلبک‌های دارویی
  • آغاز فاز مطالعاتی جلبک‌های دارویی در چابهار
  • ثبت ۱۶۸ هزار و ۶۷۳ طرح تحقیقاتی در حوزه سلامت/ راه اندازی ۱۱۴ مرکز رشد فناوری سلامت