Web Analytics Made Easy - Statcounter

نماینده ولی فقیه در خراسان جنوبی گفت: در کرسی‌های آزاداندیشی باید مسائل بر اساس مبانی منطقی و به دور از سلیقه افراد مورد بحث قرار گیرد تا به پیشرفت کمک کند.

به گزارش گروه دانشگاه خبرگزاری دانشجو، آیت الله حاج سید علیرضا عبادی، امام جمعه بیرجند در جمع دانشجویان دانشگاه آزاد بیرجند در همایش کرسی‌های آزاداندیشی که به همت بسیج دانشجویی این دانشگاه برگزار شد، گفت: آزاداندیشی تنها به گفتن و اینکه در بیان خود آزادی داشته باشیم، نیست بلکه باید براساس ملاک و قاعده سخن بگوییم.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

عبادی با بیان اینکه شرط اول در آزاداندیشی این است که برای گفتگو تعریف و مبدأ و مقصدی تعیین کنیم، افزود: کسی می‌تواند در هر مسأله‌ای آزاداندیش باشد که ابتدا مقدمات آن را فراهم کند و از طرف دیگر، از قیودی مانند حرص و طمع آزاد باشد.
امام جمعه بیرجند تأکید کرد: غربی‌ها در جهت شناخت کلی مسائل هستی و انسان آن قدر ضعیف هستند که جرأت ورود به آن را ندارند؛ آن‌ها در واقع از مسائل اصلی فرار می‌کنند و به مسائل حاشیه‌ای سرگرم می‌شوند.
وی با اشاره به اینکه یکی از شرایط آزاد اندیشی خواستن و عاشق کشف حقایق بودن است، گفت: با گفتن چندین شعار نمی‌توان آزاد اندیش شد، اما نسل جوان امروز از این ظرفیت برخوردار است و با توجه به اینکه هنوز معتاد به انواع و اقسام مسائل زندگی نشده، می‌تواند در این جهت موفق گردد.
نماینده، ولی فقیه در خراسان جنوبی تأکید کرد: نسل جوان ما نسلی است که خود را برای دنیای آینده تربیت می‌کند؛ آینده‌ای که انشاءالله انسان به کشف حقایق اصیل خواهد رسید.
وی ادامه داد: نسل جوان امروز، نسل لایق و شایسته‌ای است؛ لذا مسئولان در دره‌های مختلف باید زمینه را مهیا سازند تا جوانانی که برای زمان آینده تربیت می‌شوند بتوانند در دنیا حرفی برای گفتن داشته باشند.
عبادی بیان کرد: در کرسی‌های آزاد اندیشی باید مسائل بر اساس اولویت، دور از تبلیغات، با نظر کارشناسان، دارای مبنای منطقی و به دور از سلیقه افراد مورد بحث قرار گیرد تا به پیشرفت کمک کند.
وی در پایان گفت: امید است برای این فرزندان عزیز در جهت دنیای آینده‌ای که پیش روی آن هاست زمینه‌ها را مهیا سازیم تا نقش مفیدی در آینده آن‌ها داشته باشیم

منبع: خبرگزاری دانشجو

کلیدواژه: کرسی های آزاداندیشی دانشگاه آزاد بیرجند

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت snn.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری دانشجو» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۳۶۶۴۶۹۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد

فوق تخصص ریه گفت: موارد استفاده از گاز N۲O یا همان گاز خنده‌آور بسیار محدود است و آنچه به عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد

به گزارش تسنیم، یک فوق‌تخصص ریه با اشاره به اینکه گاز خنده در صنایع داروسازی و برای بیهوشی کاربرد دارد، گفت: آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

اخیراً وزارت بهداشت اعلام کرده که طرح ارزیابی اثرات قلیان اکسیژن را در 10 استان کشور آغاز کرده است؛ رئیس دبیرخانه ستاد کشوری کنترل دخانیات وزارت بهداشت می‌گوید در این دستگاه که به "پاک‌دم" نیز شناخته می‌شود از ترکیب گازهای اکسیژن و نیتروژن استفاده شده است؛ به‌گفته وی، گاز موجود در این دستگاه به‌عنوان گاز خنده نیز مشهور است و باعث ایجاد احساس نشاط در مصرف‌کنندگان می‌شود!

با وجود این، برخی پزشکان نسبت به خطرات استفاده از این نوع قلیان، هشدار داده‌اند و البته طبق مشاهدات میدانی در مراکزی که این نوع از قلیان‌ها را سرو می‌کنند، عوارض متعددی در افرادی که قلیان اکسیژن را مصرف می‌کنند، قابل رؤیت است.

در همین راستا دکتر حمید سهراب‌پور؛ فوق‌تخصص ریه و استاد بازنشسته دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی با بیان این که گاز N2O یا همان گاز خنده‌آور در صنایع داروسازی کاربرد دارد، گفت: موارد استفاده از این گاز بسیار محدود است و در بیهوشی‌های سطحی در زمان قدیم استفاده می‌شد و آنچه به‌عنوان قلیان‌های اکسیژن مطرح شده است، بیشتر بُعد تجاری و تبلیغاتی دارد و جنبه علمی ندارد.

وی افزود: همچنین این‌که عنوان شده است استفاده از این قلیان جنبه اکسیژن‌درمانی دارد درست نیست زیرا اکسیژن‌درمانی به این معناست که فرد با استفاده از کپسول، اکسیژن را استنشاق کند در حالی که این قلیان صرفاً شامل اکسیژن نیست.

این فوق‌تخصص ریه متذکر شد: اتصالات و لوله‌های هر نوع قلیانی، محل مناسب برای تجمع باکتری‌ها و رشد قارچ‌هاست و بنابراین خطرات زیادی برای ریه افراد دارد.

این پزشک متخصص داخلی و فوق‌تخصص ریه همچنین به مضرات استفاده از قلیان‌های دخانی اشاره و تصریح کرد: قلیان دخانی و حاوی تنباکو نیز مقادیر زیادی از دود را وارد ریه‌ها می‌کند که این امر به سلامتی ریه آسیب جدی وارد می‌کند؛ مواد آروماتیک و معطر موجود در تنباکوها نیز به‌شدت سرطان‌زاست؛ بنابراین باید وزارت بهداشت، فرهنگ‌سازی‌های لازم برای کاهش مصرف انواع دخانیات و قلیان‌ها را انجام دهد و با سایر دستگاه‌ها برای کاهش تولید و مصرف این نوع مواد دخانی، رایزنی کند.

کانال عصر ایران در تلگرام

دیگر خبرها

  • مورایس: حساسیت ایرانی‌ها به مسائل اخلاقی قابل تحسین است
  • متخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • فوق‌تخصص ریه: قلیان اکسیژن مبنای علمی ندارد
  • چرا تشکل های دانشجویی دانشگاه را اصل نمی دانند؟/ گزارش
  • رویداد صدرا نقطه عطف حل مسائل جامعه است
  • مراقب باشیم آمار نامتوازن کنکور روح خانواده را زخم نکند
  • شیعه باید منطق و استدلال را فراگیرد
  • راهیابی تیم «وعده صادق» دانشگاه آزاد ممسنی به مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی
  • پیش‌بینی آغاز تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده 
  • برقراری تجارت آزاد بین ایران و اوراسیا تا ۲ ماه آینده