Web Analytics Made Easy - Statcounter

خبرگزاري آريا - بيرجند - ايرنا - کرسي آزاد انديشي با عنوان فراز و فرود جنبش دانشجويي دوشنبه شب در دانشگاه بيرجند برگزار شد.

به گزارش ايرنا، اين نشست به مناسبت آيين بزرگداشت روز دانشجو با حضور حسين الله کرم دبير شوراي هماهنگي حزب الله ايران، عبدالرضا داوري مشاور رسانه اي رئيس جمهوري سابق (احمدي نژاد) و محمد صادق جوادي حصار عضو هيات رئيسه حزب اعتماد ملي کشور برگزار شد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


عضو هيات رئيسه حزب اعتماد ملي کشور در اين نشست گفت: عدالت ورزي از شعارهاي جنبش دانشجويي است و بايد در راستاي عدالت حرکت کند.
محمد صادق جوادي حصار افزود: 16 آذر سال 1332 که روز دانشجو نام دارد خلاصه آن اين است که نماينده رئيس جمهوري ايالات متحده آمريکا به ايران آمد و در محفلي دانشجويان اعتراضي داشتند که عده اي با قلدري و چوب و چماق وارد دانشگاه شده سه دانشجو به نام هاي مصطفي بزرگ‌نيا و احمد قندچي و مهدي شريعت‌رضوي شهيد شدند.
وي اظهار داشت: حرف ما اين است که مي خواهيم با همه مستکبران داخلي،خارجي و ... جنگ منطقي داشته و با برهان و استدلالي که ناشي از منطق و استدلال قرآني ما است با آن مبارزه کنيم.
عضو هيات رئيسه حزب اعتماد ملي کشور بيان کرد: ما با هيچ کس دشمني ذاتي نداشته بلکه با عمل انسان ها مشکل داريم، ما با آمريکايي ها نه دشمن و نه دوست هستيم و منافع ملت ماست که رفتار ما را تعيين مي کند.
جوادي حصار گفت: اگر آمريکايي ها به ما تعدي و تجاوز کنند با آنها مبارزه مي کنيم و تا جايي که در توان داريم به افشاي حقانيت خود مي پردازيم و ماهيت خبيث استکبار را در هر جنسي افشا مي کنيم.
وي افزود: اگر زورگويي بد است در هر کسوتي بد است چون استکبار و زور و استيلا طلبي و خود را از ديگران بالاتر دانستن کار بدي است.
عضو هيات رئيسه حزب اعتماد ملي کشور يادآور شد: جنبش دانشجويي مختصاتي دارد و با هر حرکت ديگر تفاوت هاي ماهيتي دارد و هدفمند بودن از اهداف جنبش دانشجويي است.
جوادي حصار افزود: هر حرکت اجتماعي بدون هدف به تزاحم تبديل مي شود اما هر هدف به تنهايي براي حرکت مختصات يک جنبش کفايت نمي کند و بايد جنبش دانايي محور و بر بينش و دانش مبتني باشد.
وي اظهار داشت: دانش بخش جداناپذير يک جنبش است و هر دانشي هم کفايت نمي کند بلکه نياز به اطلاع خردمندانه است.
مشاور رسانه اي رئيس دولت هاي نهم و دهم هم در اين نشست گفت: جريان 16 آذر به عنوان يک رويداد مهم در روند نهاد آموزش در ايران است که نهاد آموزش کشور عمر 80 ساله دارد اگر مبناي آن را تاسيس دانشگاه تهران بدانيم و اين پديده جديدي است.
عبدالرضا داوري بيان کرد: موضوع اصلي در تاريخ توسعه ايران وجود داشته و آن هم عدم مالکيت مردم بر منابع کشور و انباشت آن در مرکز و انتقال آن به مراکز سرمايه داري جهاني است.
وي گفت: حرکت 16 آذر سال 1332 را نبايد صرفا يک حرکت ضدآمريکايي بدانيم، نيکسون دست در دست شاه گذاشت تا در مورد منابع ايران تصميم بگيرد و اعتراض دانشجويي به دليل پيوند بين استکبار داخلي و استکبار خارجي رخ داد.
دبير شوراي هماهنگي حزب الله ايران هم در اين نشست گفت: رهبر معظم انقلاب فرمودند که حفظ ياد و نام شهدا کمتر از شهادت نيست و اينجا ياد شهيدان مصطفي بزرگ‌نيا و احمد قندچي و مهدي شريعت‌رضوي را گرامي داشته و در امتداد اين سه شهيد شهداي دانشجويي در مقاطع مختلف بويژه دفاع مقدس و شهداي مدافع حرم را گرامي مي داريم.
حسين الله کرم ادامه داد: جنبش اجتماعي که جنبش دانشجويي هم بخشي از آن است به معني يگ گروه سازمان يافته نسبتا زياد است که اينها بايد تلاش مداوم و پيگير داشته باشند که يک تغيير در جامعه ايجاد کرده يا جلوي يک تغيير را بگيرند.
وي اضافه کرد: در سال 1332 با يک جريان اسلامي که عمليات هاي انقلابي در آن دوران توسط فداييان اسلام شکل گرفت و يک جريان نهضت ملي به رهبري دکتر مصدق و آيت الله کاشاني و جريان چپ گراي حزب توده را داريم که اينها در دانشگاه تاثير داشتند.
دبير شوراي هماهنگي حزب الله ايران گفت: جنبش دانشجويي جنبشي اصيل است.
7559 * 6054
انتهاي پيام /*

منبع: خبرگزاری آریا

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.aryanews.com دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری آریا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۱۷۹۹۱۲۲ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند

رشید جعفرپور، قائم مقام معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم در سیزدهمین دوره جشنواره نشریات دانشجویی تیتر که صبح امروز (یکشنبه، ۱۶ اردیبهشت) در دانشگاه فردوسی مشهد برگزار شد، به نکاتی در مورد نشریات دانشجویی اشاره کرد و گفت: نشریات دانشجویی انعکاس دهنده دستاورد‌های دانشگاه‌ها و پیشرفت‌های آموزش عالی کشور هستند که برای عامه مردم جذاب است.

جعفرپور افزود: نشریات دانشجویی می‌توانند و باید تقویت کننده فضای گفتگو و تبادل نظر در دانشگاه باشند، زیرا ما باید در دانشگاه منطق گفتگو را داشته باشیم. نشریات دانشجویی می‌توانند هم فضای گفتگو و عقلانیت را تقویت و هم فضای قطبی را در دانشگاه تعدیل کنند.

وی تاکید کرد: نشریات دانشجویی می‌توانند بازگو کننده مشکلات دانشجویی باشند. همچنین سواد رسانه‌ای را در دانشجویان بهبود بخشند به خصوص که اکنون در فضای رسانه‌ای ضعف داریم.

جعفرپور در ادامه به انتظارات از نشریات دانشجویی پرداخت و گفت: باید در نقد منصفانه رفتار کنیم، نقد باید مبتنی بر اخلاقیات باشد و به این شکل هم به ارتقای وضعیت کشور و هم رفع مشکلات بخش خاص کمک کنند.

وی تاکید کرد: علاوه بر طرح مسائل کشور باید راه حل‌های احتمالی مسئله و مسائل را هم بیان کرد و این وظیفه نشریات دانشجویی است. همچنین باید روحیه امید را زنده نگه داشت و اگر خروجی هر کاری باعث افزایش امید نباشد، فایده ندارد. این موضوع در بیانات مقام معظم رهبری هم بار‌ها تاکید شده است.

*** انتشار ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های وزارت علوم

قائم مقام معاونت فرهنگی وزارت علوم در ادامه به انتظارات مقام معظم رهبری از دانشگاه اشاره کرد و گفت: ایشان تولید علم، تولید عالم و جهت دهی به علم و عالم را وظیفه دانشگاه دانستند. البته تولید علم روند خوبی طی شده است ولی در بهش‌های دیگر باید کار کنیم، نشریات دانشجویی باید در جهت دهی به علم و عالم کمک کنند.

وی یادآور شد: نشریات دانشجویی باید روایتگر صادق جنبش‌های دانشجویی دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند و این حرکت را بازگو و تقویت کنند.

جعفرپور گفت: فضای بالندگی و تقویت نشریات دانشجویی را در دستور کار داریم و از این نشریات حمایت می‌کنیم. امروز ۳ هزار و ۷۰۰ نشریه دانشجویی در دانشگاه‌های متعلق به وزارت علوم و تعداد زیادی هم در وزارت بهداشت داریم، البته نشریات برخط در فضای مجازی هنوز به اندازه کافی قاعده‌مند نیستند و باید این مشکل را رفع کرد.

وی تصریح کرد: سامانه نشریات که در معاونت فرهنگی اجتماعی وزارت علوم راه اندازی شد به انتخابات مدیران مسئول بسیار کمک کرده است و باید با نظارت این روند را تقویت کرد.

انتهای پیام/

نادیا عابد

دیگر خبرها

  • شعبان جولا: دانشجو باید به تقابل تمدنی وارد شود و به بیانیه دادن اکتفا نکند/ حق وتو آمریکا باید سلب شود
  • ۳ دروغ بزرگ درباره تظاهرات دانشجویی در آمریکا
  • فرید مرجایی، تحلیل گر مسائل آمریکا و مقیم این کشور: جنبش دانشجویی سپهر غالب بر فضای سیاسی آمریکا را به چالش کشید/ شبکه های اجتماعی امپراطوری رسانه ای را زیر سوال بردند/ تظاهرات دانشجویی خط قرمز انتقاد از اسرائیل را شکسته است
  • نشریات دانشجویی روایت‌گر جنبش‌های دانشجویی در حمایت از غزه باشند
  • تعلیم و تربیت احیاکننده تمدن عظیم اسلامی است
  • نشریات دانشجویی روایتگر صادق جنبش‌های دانشگاه‌های غربی از وضعیت غزه باشند
  • چگونگی شکل‌گیری جنبش دانشجویی همبستگی با فلسطین از ۱۰۰ سال پیش در آمریکا
  • تجمع دانشجویان طرفدار فلسطین در مقابل بزرگترین دانشگاه مکزیک
  • راهیابی تیم «وعده صادق» دانشگاه آزاد ممسنی به مرحله کشوری کرسی‌های آزاداندیشی
  • جنبش دانشجویی عامل فروپاشی اندیشه استکبار جهانی